Заев од Гевгелија вели: И јас сум BMPO

 Breaking News

Заев од Гевгелија вели: И јас сум BMPO

Заев од Гевгелија вели: И јас сум BMPO
July 01
07:03 2020

Како се ближи 15 јули, така и говорите стануваат актуелни и табу теми, секој ден има по нешто ново. Така Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на вчерашната граѓанска трибина на коалицијата Можеме во Гевгелија, обраќајки се пред присутните меѓудругото рече дека и тој е ВМРО, алудирајќи дека македонската државност се темели на идеалите на организацијата. ВМРО, јас сум ВМРО, сега да можат да станат од гр об Леонид Јанков и Сава Михајлов револуционерите гевегелиски и македонски повторно ќе се втурнат во гро бот, рече Заев во еден дел од говорот, видео:

Related Articles