Неделно: Ечи музика кај премиерот Заев, микс од повќе песни со видео спот објави денес на својата страница

 Breaking News

Неделно: Ечи музика кај премиерот Заев, микс од повќе песни со видео спот објави денес на својата страница

Неделно: Ечи музика кај премиерот Заев, микс од повќе песни со видео спот објави денес на својата страница
September 19
18:09 2021

Македонскиот мозаик ги има најубавите бои. Боите на мозаикот се темелите на нашата граѓанска држава и слободна татковина. Држава на сите граѓани и на сите етн ички заедници – Општество за сите. Едно, единствено и еднакво. Општество на мир и просперитет. Потпирајќи се на традицијата, со љубов и со верба за иднината, продолжуваме заедно да ја градиме нашата земја, низ меѓусебна почит и разбирање. – Напиша премиерот Заев на својата страница, каде објави и музички видео спот:

Related Articles