Д-р Лазаров до комисијата: Дајте си оставка комплет сите и одете дома т. е на работните места

 Breaking News

Д-р Лазаров до комисијата: Дајте си оставка комплет сите и одете дома т. е на работните места

Д-р Лазаров до комисијата: Дајте си оставка комплет сите и одете дома т. е на работните места
May 26
11:54 2020

Комисија за Зар азни боле сти, по оваква предлог мерка денес, ако имате грам професионална етика, дајте си оставка комплет сите и одете дома т. е на работните места. Домашниов при твор викендов нема да ви го простам никад! Во спротивно, ќе ве сметам за партиски послушници. – Напиша Д-р Ненад Лазаров на својот фејсбук профил.

Related Articles