Душко млекарот не застанува, се огласи од Германија, видео прилог на Алфа тв

 Breaking News

Душко млекарот не застанува, се огласи од Германија, видео прилог на Алфа тв

Душко млекарот не застанува, се огласи од Германија, видео прилог на Алфа тв
March 04
20:12 2020

Битолчанецот Душко или познат како Душко млекарот сега живее во Германија. Тој беше доста актуелен активист на СДСМ кој што речиси и да учествуваше во сите активности, како во Битола така и во Скопје. Душко популарноста ја доби уште во време на Свед милк, а подоцна и во времето на Груевски. Душко за телевизија Алфа говори пред камерите за него, зошто е во Германија, како заминал итн. Погледнете ја целата видео сторија на Алфа телевизија:

Related Articles