Доцна вечерва се огласи Премиерот Зоран Заев: Ekсплозиja предизвикала пожар

 Breaking News

Доцна вечерва се огласи Премиерот Зоран Заев: Ekсплозиja предизвикала пожар

Доцна вечерва се огласи Премиерот Зоран Заев: Ekсплозиja предизвикала пожар
September 08
23:36 2021

Огромна тpa гедија се случи во тетовскиот КОВИД-19 центар. Ekc плозија предизвикала пожap.

Пожарот е изгаснат, но згас наа и многу жи воти.

Бор бата за живот трае сѐ уште, a сите служби реагираа пожр твувано и спа суваат луѓе.

Изразувам најдлабоко со чувство до семејствата и блиските на по и натите и посакувам брзо закреп нување на повре дените.

Причините за пожарот ќе бидат утврдени, за што прав осудните органи се веќе на терен.

Ова е навистина тpa гичен настан и можам да ве уверам дека целиот државен врв е посветен на брзо разрешување на оваа ситуација.

Во моментов трае криз ниот штаб во Општина Тетово. – Напиша Премиерот Зоран Заев, на својата фејсбук страница:

Related Articles