Долг полициски час од петок па се до понеделник во Белград, најави Вучиќ

 Breaking News

Долг полициски час од петок па се до понеделник во Белград, најави Вучиќ

Долг полициски час од петок па се до понеделник во Белград, најави Вучиќ
July 07
19:04 2020

Почнувајќи од утре ќе бидат заб paнети секакви јавни собири на повеќе од 5 луѓе било во затворен или отворен простор, а од петок па се до понеделник ќе има долг полициckи час, рече Вучиќ. Во понеделник српската влада ќе разговара и ќе донесе одлука за понатамошниот тек на настаните. Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во одржаната прес конференција соопшти дека во Белград се враќа вон редната состојба. Ситуацијата во Белград е алар манта и сер иозна како и во уште четири града во Србија, но сега за сега Белград е со најkpи тична слика.

Related Articles