Денеска на Водици се огласи Филипче, еве што кажа за мерките

 Breaking News

Денеска на Водици се огласи Филипче, еве што кажа за мерките

Денеска на Водици се огласи Филипче, еве што кажа за мерките
January 19
16:33 2021

Денеска се огласи министерот за здравство, Венко Филипче преку фејсбук статус, каде што напиша: Денеска на седница на Влада, усвоивме предлог, од 21.01 работното време на угостителските објекти да биде до 21 часот. Следната недела откако ќе ја анализираме епиде миолош ката состојба во земјата, можно е дополнително олабавување на мерките, односно работното време на угостителските објекти да биде до 23 часот.

Related Articles