Градоначалникот на Паланка: Ќе биде заменет со општинскиот грб, не му доликува да биде на земја и да биде газен

 Breaking News

Градоначалникот на Паланка: Ќе биде заменет со општинскиот грб, не му доликува да биде на земја и да биде газен

Градоначалникот на Паланка: Ќе биде заменет со општинскиот грб, не му доликува да биде на земја и да биде газен
May 02
11:48 2020

Предмалку популарниот новинар Фуркан Салиу објави видео запис со градоначалникот на Крива Паланка. Салиу напиша: Градоначалникот на #КриваПаланка вели дека на ниту едно знаме, на ниту еден симбол не му доликува да биде ставен на земја и да биде газен Симболот ќе биде заменет со општинскиот грб – Видео од краткото интервју во продолжение:

Related Articles