Готово, Стевче Јакимовски повторно се кандидира за градоначалник на Карпош

 Breaking News

Готово, Стевче Јакимовски повторно се кандидира за градоначалник на Карпош

Готово, Стевче Јакимовски повторно се кандидира за градоначалник на Карпош
September 06
20:59 2021

Стевче Јакимовски повторно ќе истрча во трката за прв човек на општината. Ова тој денеска го соопшти преку социјалната мрежа Фејсбук, каде напиша: Почитувани пријатели, Сакам да ве известам дека одлучив да се кандидирам за следен градоначалник на Општина Карпош на претстојните локални изб ори.

Related Articles