Героски напиша статус по пат на годишен одмор надвор од Македонија, откако бил известен дека некој се препознал во неговите написи

 Breaking News

Героски напиша статус по пат на годишен одмор надвор од Македонија, откако бил известен дека некој се препознал во неговите написи

Героски напиша статус по пат на годишен одмор надвор од Македонија, откако бил известен дека некој се препознал во неговите написи
June 29
12:45 2019

Бранко Героски се огласи преку фејсбук статус на пат за годишен одмор надвор од Македонија, откако бил известен дека се препознале во неговите написи. Героски пишуваше за Коки и компанија, исто така тој споменуваше и некоја Кики и други такви слични зададени имиња во неговите написи, кои што ги објави неколку. Еве што тој напиша во последниот негов фејсбук статус:

Related Articles