Германски плати во Македонија: Милошоски откри по колку земаа помошниците на Катица

 Breaking News

Германски плати во Македонија: Милошоски откри по колку земаа помошниците на Катица

Германски плати во Македонија: Милошоски откри по колку земаа помошниците на Катица
September 15
16:33 2019

Платите во СЈО: 1. Просечните месечни примања на вработените во СЈО со високо образование се 80.000 денари (редовна плата + 35% повишица за вршење на јавно-обвинителска дејност + исплата на додаток по основ на спорни договори за чување деловна тајна). 2. Просечните месечни примања на помошниците обвинители на Катица Јанева во СЈО се 220-260.000 денари, (според истите три основи). – напиша Антонио Милошоски на својата фејсбук страница:

Related Articles