Вучиќ со paдocна вecт: Граѓаните од регионот ќе може да се вакцинираат во Србија наскоро

 Breaking News

Вучиќ со paдocна вecт: Граѓаните од регионот ќе може да се вакцинираат во Србија наскоро

Вучиќ со paдocна вecт: Граѓаните од регионот ќе може да се вакцинираат во Србија наскоро
May 15
20:06 2021

Александар Вучиќ, cрпскиот претседател истакна дека наскоро сите од регионот  ќе може да се вакцинираат во Србија, пишува Прес24.

Вели дека наскоро ќе им биде овозможено на граѓаните на Македонија, Црна Гора и БиХ да се вакцинираат во Србија против Ковид-19.

Вели, Србија има доволно вакцини за разлика од другите земји од регионот.

Србија има доволно вакцини. Наскоро ќе им овозможиме на сите граѓани на БиХ, Црна Гора и Македонија да можат да дојдат во Србија и да се вакцинираат, рече Вучиќ, пишува Прес24.

Related Articles