Во Куманово испратени по еден доктор од Скопје и Штип за да ја организираат и одржуваат работата на одделението

 Breaking News

Во Куманово испратени по еден доктор од Скопје и Штип за да ја организираат и одржуваат работата на одделението

Во Куманово испратени по еден доктор од Скопје и Штип за да ја организираат и одржуваат работата на одделението
April 03
18:51 2020

Клучните поенти од прес-конференцијата која ја одржа денеска министерот Венко Филипче, ги објави и самиот тој на неговата фејсбук страница. Тој напиша дека во кумановската болница има 11 нови случаи денеска, но и дека се испратени по еден доктор од Скопје и Штип, кои ќе ја организираат и одржуваат работата на одделението. Напиша и за одлуката на Владата за поголем полициски час во Општина Куманово, кој што започнува вечерва во 21 часот па се до 05 часот утрото во понеделник. Во продолжение интегралниот статус со поенти на министерот:

Related Articles