ВИДЕО: Учител со учебник во рака ја пречека министерката Мила Царовска пред училиштето

 Breaking News

ВИДЕО: Учител со учебник во рака ја пречека министерката Мила Царовска пред училиштето

ВИДЕО: Учител со учебник во рака ја пречека министерката Мила Царовска пред училиштето
May 07
20:25 2021

Учител во основното училиште Никола Карев во Кочани, денеска ја пречека министерката за образование Мила Царовска, која е во план да воведе дигитализација во образованието, а учителот и го тврди спротивното. Учителот со учебник од 2005 година сакаше да и го подари на министерката, а и да и укаже дека подобро е учениците да учат од печатен учебик. Погледнете го видеото на Република во продолжение:

Related Articles