ВИДЕО: Снегот е тука, еве како врни вечерва снег во соседството, задолжителна зимска опрема за возачите

 Breaking News

ВИДЕО: Снегот е тука, еве како врни вечерва снег во соседството, задолжителна зимска опрема за возачите

ВИДЕО: Снегот е тука, еве како врни вечерва снег во соседството, задолжителна зимска опрема за возачите
January 08
20:38 2021

На социјалните мрежи веќе кружат повеќе видеа, снег паѓа во голем дел од Србија, а во поедини краеви на граѓаните и возачите и задава големи пpoоблм. Возачите се советуваат да користат зимска опрема, да ги почитуваат ограничувањата за брзина и да се прилагодат на брзината за движење по зимски услови напат. Видео:

Related Articles