ВИДЕО: Познато која песна ја пееше лидерот Ахмети – Ајде да тргнеме понапред од 3лoто

 Breaking News

ВИДЕО: Познато која песна ја пееше лидерот Ахмети – Ајде да тргнеме понапред од 3лoто

ВИДЕО: Познато која песна ја пееше лидерот Ахмети – Ајде да тргнеме понапред од 3лoто
January 08
20:04 2023

Bо текот на вчерашниот ден, Артан Груби објави „Приказна“, на социјалната мрежа Фејсбук од Али Ахмети, како со цигара в рака, видно расположен пее албанска песна. „Изгуби го чуварот, изгуби го семето, ајде да тргнеме понапред од 3 лото“, запеа Ахмети. Прес24 видео:

Related Articles