ВИДЕО: Пендаровски ви го честита денот на независноста на неколку јазици – Нека ни е вечна државата

 Breaking News

ВИДЕО: Пендаровски ви го честита денот на независноста на неколку јазици – Нека ни е вечна државата

ВИДЕО: Пендаровски ви го честита денот на независноста на неколку јазици – Нека ни е вечна државата
September 08
07:56 2020

Честит Ден на независноста – 8 Септември! 🇲🇰 Gëzuar Festën e Pavarësisë, 8 Shtatorin! 8 Eylül Bağımsızlık Günü kutlu olsun! Bahtalo o Biathinalipaskoro dive, 8 Septemvri! Ti multsã anj Dzua a independentsãljei – 8 di yizmãciunj! Срећан Дан независности, 8. Септембар! Sretan Dan nezavisnosti, 8 Septembar! – Во продолжение видео обраќање од претседателот Пендаровски, видео:

Related Articles