Видео од моментот кога со тутунарите се сретна Груевски, еве за што разговараа пред четири години

 Breaking News

Видео од моментот кога со тутунарите се сретна Груевски, еве за што разговараа пред четири години

Видео од моментот кога со тутунарите се сретна Груевски, еве за што разговараа пред четири години
December 09
22:27 2020

Се појави видео каде меѓу тутунарите во тутунскиот комбинат во Прилеп се појавува Груевски, во 2016 година. Видеото деновиве е повторно актуелно на социјалните мрежи, каде и се пишуваат дел од зборовите на Груевски, Од све ќе кратиме, од ту тун нема да кратиме. Пари на време ќе добивате. Коментарите за видеото се како им се обраќале тогаш на земјоделците и како ги третирале, да е како еден вид потсетување. Видео:

Related Articles