Видео од моментот кога Димитров доби неочекуван гостин на пресот

 Breaking News

Видео од моментот кога Димитров доби неочекуван гостин на пресот

Видео од моментот кога Димитров доби неочекуван гостин на пресот
July 01
07:11 2020

Министерот Никола Димитров си даваше прес, кога во еден момент во својство на граѓанин се појави портпаролот на ВМРО–ДПМНЕ каде на неконвенционален начин се обиде да му постави прашања на министерот за надворешни работи Никола Димитров. Стоилковски упадна на прес конференцијата на Димитров и се обиде да постави прашања околу последните кр иминални случаи. Стоилковски го сподели видеото на својот фејсбук од Лидер, каде и меѓудругото додаде: Случајна средба со трговецот со идентитетот и Гоце Делчев, видео:

Related Articles