ВИДЕО: Нормалното функционирање и нормалното работење ќе продолжи, вели премиерот Спасовски

 Breaking News

ВИДЕО: Нормалното функционирање и нормалното работење ќе продолжи, вели премиерот Спасовски

ВИДЕО: Нормалното функционирање и нормалното работење ќе продолжи, вели премиерот Спасовски
March 18
17:59 2020

Премиерот Оливер Спасовски денеска одржа прес конференција, каде што кажа дека одлуката на Владата е донесена, а тоа значи дека владата ќе може да носи закони и полесно да се справи онаму каде што се потребни, вели тој денеска на прес конференцијата. Значи состојбата се воведува пред се за економијата и за граѓаните. Додава дека имаат превземено многу мерки и дека нормалното функционирање и нормалното работење ќе продолжи. Во продолжение неговото видео обраќање:

Related Articles