ВИДЕО: Нов спот на Интегра, Скопје ќе го направат како Дубаи, гледаjте

 Breaking News

ВИДЕО: Нов спот на Интегра, Скопје ќе го направат како Дубаи, гледаjте

ВИДЕО: Нов спот на Интегра, Скопје ќе го направат како Дубаи, гледаjте
October 11
18:10 2021

Дечките од Интегра најавуваат нови модерни влезови во главниот град и високо модерна патна мрежа, изменети ДУП-ови, асфалт до секој дом. Според објавата во нивниот видео спот, тие ќе понудат бројни решенија за нов лик на Скопје. Видео:

Related Articles