ВИДЕО: Не е филм, ова e пoжapoт во Велес снимен од бродот

 Breaking News

ВИДЕО: Не е филм, ова e пoжapoт во Велес снимен од бродот

ВИДЕО: Не е филм, ова e пoжapoт во Велес снимен од бродот
August 26
19:47 2019

На социјалните мрежи се појави видео кое што е снимено од бродот кон пoжapoт покрај велешкото езеро Младост. На терен се граѓани и екипи од Велес, како и од Скопје, вклучена е и АРМ. Вечерва е и нормализиран сообраќајот на патниот правец Скопје-Велес. Од АМСМ соопштуваат дека во 19 и 40 часот на патниот правец Скопје-Велес кој поради пожapoт кој бecнее во Велес беше пренасочен, сега е нормализиран. Видео:

Related Articles