ВИДЕО: Наместо на шлеп-служба, полицаец го јаваше коњот по автопат во придружба на моторцикли

 Breaking News

ВИДЕО: Наместо на шлеп-служба, полицаец го јаваше коњот по автопат во придружба на моторцикли

ВИДЕО: Наместо на шлеп-служба, полицаец го јаваше коњот по автопат во придружба на моторцикли
September 23
21:11 2021

Откако коњот трчаше денес со голема брзина по авопатот Скопје-Тетово, МВР по неколку километри успеа да го сопре. Со завршувањето на потерницата, МВР се реши на несекојдневен начин, без шлеп служба туку со јавање да го врати коњот. Видео од атмосферата во продолжение:

Related Articles