ВИДЕО: Момчето кажало од кого добило наредба да фрли мoлотов kokтел пред Собрание

 Breaking News

ВИДЕО: Момчето кажало од кого добило наредба да фрли мoлотов kokтел пред Собрание

ВИДЕО: Момчето кажало од кого добило наредба да фрли мoлотов kokтел пред Собрание
July 08
18:51 2022

Pускатафедерација го злоупотребува тоа што граѓаните легитимно протестираат против францускиот предлог, истакнал шефот на државата Стево Пендаровски во интервју за ТВ21 кое ќе се емитува вечерва.

Според Пендаровски, луѓе од други земји се дојдени во Македонија со цел да испров оцираат инц иденти.

Имаме неколку дузини луѓе кои се дојдени од некои од соседните држави и кои се обидуваат да испровоцираат инц иденти на проте стите. Не се наши државјани.. вели Пендаровски.

Тој додава дека ретко koj момак од 18 години знае што е мо лотов кокте л, да го направи и кога треба да го фрли.

На прашањето, дали кажало момчето од кого ја добило наредбата, кое му го постави водителот на Пендаровски, каде веднаш го одговори со ДА. Видео во продолжение:

Related Articles