ВИДЕО: Крави си пасат во Скопје по кејот на Вардар како во Швајцарија

 Breaking News

ВИДЕО: Крави си пасат во Скопје по кејот на Вардар како во Швајцарија

ВИДЕО: Крави си пасат во Скопје по кејот на Вардар како во Швајцарија
June 07
22:42 2019

Денес покрај кејот на реката Вардар си пасеа крави, а тој момент случаен минувач го документирал со видео, кое кружи по социјалните мрежи. Ова ли е тоа “Швајцарија на балканите” што го ветуваше животот? – е насловот на видеото, погледнете го во продолжение:

Related Articles