ВИДЕО: Кој ќе го објасни ова, Торнадо преврте чамец во Охридско Езеро

 Breaking News

ВИДЕО: Кој ќе го објасни ова, Торнадо преврте чамец во Охридско Езеро

ВИДЕО: Кој ќе го објасни ова, Торнадо преврте чамец во Охридско Езеро
July 10
10:43 2022

Засега нема објаснување за оваа појава на торнадо која била регистрирана на Охридското езеро. На видеото кое стана вирално на социјалните мрежи се гледа како торнадото отпревртува еден чамец кој бил закотвен на крајбрежјето. Видео:

Related Articles