Видео исповед: Ако не сакаш мажот да те изневерува, дотерај се малку сестро, вели спрскиот игумен Арсениј

 Breaking News

Видео исповед: Ако не сакаш мажот да те изневерува, дотерај се малку сестро, вели спрскиот игумен Арсениј

Видео исповед: Ако не сакаш мажот да те изневерува, дотерај се малку сестро, вели спрскиот игумен Арсениј
November 20
16:46 2021

Игуменот на манастирот Свети Петар и Павле кај Мионица, Арсениј Јовановиќ, направи вирална исповед, по својата несекојдневност и невообичаеност. Имено, пораката од игуменот Арсениј е следнава: Супер сме, се дотеруваме додека се забавуваме, а после тоа – здраво. Веќе не обрнува внимание на себе, таа е дебела, разбушавена, тој го пуштил стомакот, му смрдат нозете, подригнува – до многу полошо, предупреди игуменот во смисла дека страста во бракот лесно може да стивне. Многу сопруги се жалат дека мажите ги изневеруваат „Тогаш велам – дотерај се малку, сестро, биди му привлечна, рекол игуменот, по што тој и сите присутни се насмеале. Видео:

Related Articles