ВИДЕО: Заев не очекуваше, пратеник од Штип како граѓанин му пријде да му постави прашања, веднаш микрофонот му беше исклучен

 Breaking News

ВИДЕО: Заев не очекуваше, пратеник од Штип како граѓанин му пријде да му постави прашања, веднаш микрофонот му беше исклучен

ВИДЕО: Заев не очекуваше, пратеник од Штип како граѓанин му пријде да му постави прашања, веднаш микрофонот му беше исклучен
December 05
20:37 2020

Денеска во Штип Заев беше изненаден со неколку прашања, микрофонот веднаш беше исклучен, но пратеникот Иван Јорданов од Штип продолжи со прашањата, сето тоа е снимено со камера и објавено на социјалните мрежи.

Прашањата од Иван беа следни:

Прво со кој образ ветувате дека за 9 месеци ќе ги реализирате проектите кои што три и пол години не ги реализиравте?

Второ, дали знаете во компанијата Баргала која што е во роднинска врска со вашиот кандидат пред десетина дена има исплатено плата од 2 денари на вработените?

И последно прашање кој ви дал право да преговарате во име на македонскиот народ, да го продавате македонскиот јазик, македонската култура и македонскиот идентитет?

Related Articles