ВИДЕО: Еве што ќе се случи ако сварите стара Lada

 Breaking News

ВИДЕО: Еве што ќе се случи ако сварите стара Lada

ВИДЕО: Еве што ќе се случи ако сварите стара Lada
August 27
08:03 2019

Русите се познати по своите луди и понекогаш неразбрани идеи или размислувања. Она што некому и нема да му текне, тие ќе го реализираат. Овојпат тие успеаа да сварат стара Lada и тоа во голем контејнер полн со 10 тона вода. Исто као што се вари супа или манџа. Само овојпат се вари автомобил. Овој автомобил го ставија во контејнерот со помош на кран, а како изгледаше сето тоа можете да погледнете на видеото во продолжение. Се разбира дека ова нема да го видите на ниту еден друг канал, или некој друг да го направи истото. Најчесто во преден план на ваквите акции се токму возила Лада.

Related Articles