ВИДЕО: Еве како Васко Жабата стана популарен во Македонија, а до вчера никој не го знаеше

 Breaking News

ВИДЕО: Еве како Васко Жабата стана популарен во Македонија, а до вчера никој не го знаеше

ВИДЕО: Еве како Васко Жабата стана популарен во Македонија, а до вчера никој не го знаеше
August 06
20:19 2022

Се започна за Илинден, кога на социјалните мрежи се појави првиот видео запис од прославата во Крушево но со едитирана музика во позадина објавен од Бетмен, кој за кратко време стана вирален.

Ова е првото видео, со наслов: лец комбајн самтинг

Откако првиот запис наиде на многу публика, следеа и други постови на социјалните мрежи за Васко Жабата.

Божидар Божиновски алијас Мр Моџо Килингтон ја објави и својата верзија, со наслов: На китарата Васко Жабата:

Следеа и други статуси на социјалните мрежи, во продолжение:

Ако е Васко жабата на китарата да клајме по едно кафе…

Животот во моментов…

Васко Жабата како мост меѓу културите и смерница за творење

На китарата Васко Жабата

Related Articles