ВИДЕО: Еве го моментот од извлекувањето на шпоретот во Лозово, голем поздрав и од Англија со една песна од Цеца

 Breaking News

ВИДЕО: Еве го моментот од извлекувањето на шпоретот во Лозово, голем поздрав и од Англија со една песна од Цеца

ВИДЕО: Еве го моментот од извлекувањето на шпоретот во Лозово, голем поздрав и од Англија со една песна од Цеца
December 28
19:51 2020

Голем поздрав од англија со една песна од Цеца, е хит коментарот кој што следеше додека беше извлечен шпоретот во Општина Лозово. Пејачката ја крена атмосферата со самите нејзини зборови без лажиипревре, ни најмалку ни најмногу, шпоретот го доби ќерката на нашиот градоначалник Аце. Видео во продолжение:

Related Articles