ВИДЕО: Големо невpeме во Загреб, проследено со силен град, улиците се бели

 Breaking News

ВИДЕО: Големо невpeме во Загреб, проследено со силен град, улиците се бели

ВИДЕО: Големо невpeме во Загреб, проследено со силен град, улиците се бели
September 11
22:42 2022

Heвремето кое го зафати Загреб е снимено во видео запис кој беше објавен на социјалните мрежи. Дождот е проследен со силен град, а тие моменти се снимени со помош на мобилен телефон. Видео во продолжение кое се шири на фејсбук:

Related Articles