ВИДЕО: Вечерва Талат Џафери pacпали по пратениците како никогаш досега, ги искapa и за патните трошкови

 Breaking News

ВИДЕО: Вечерва Талат Џафери pacпали по пратениците како никогаш досега, ги искapa и за патните трошкови

ВИДЕО: Вечерва Талат Џафери pacпали по пратениците како никогаш досега, ги искapa и за патните трошкови
April 15
21:39 2021

Иако беше најавено одржувањето на 37 седница на парламентот на која што требаше да се гласаат законите со кои што ќе се овозможеше реализација на петиот пакет мерки за помош на компаниите и граѓаните сепак тоа не се случи. По неколкучасовна расправа преку процедурални говори меѓу координаторите на пратеничките групи и спикерот Талат Џафери седницата беше прекината. Тала pacпали по пратениците, еве го делот од тоа:

Related Articles