ВИДЕО: Весела бабичка го слави својот 94-ти роденден, а ова е нејзината желба

 Breaking News

ВИДЕО: Весела бабичка го слави својот 94-ти роденден, а ова е нејзината желба

ВИДЕО: Весела бабичка го слави својот 94-ти роденден, а ова е нејзината желба
March 14
19:02 2020

Оваа бабичка го слави совојот 94-ти роденден. Корисничка објавила видео снимка на социјалната мрежа Тик Ток, на снимката е нејзината баба. Роднините пејат песна роденденска, а според бројот на свеќите кажуваат колку години полни бабата. Погледнете го видеото во продолжение:

Related Articles