ВИДЕО: Апасиев распали по премиерот, нит ви се плашам, нит па мислам дека ќе ме одвратите од тоа, како комуницирам со вас

 Breaking News

ВИДЕО: Апасиев распали по премиерот, нит ви се плашам, нит па мислам дека ќе ме одвратите од тоа, како комуницирам со вас

ВИДЕО: Апасиев распали по премиерот, нит ви се плашам, нит па мислам дека ќе ме одвратите од тоа, како комуницирам со вас
March 26
12:38 2021

Премиере, нит ви се плашам, нит па мислам дека ќе ме одвратите од тоа, како комуницирам со вас. Меѓутоа, од одговорот на прашањето, јас сфатив дека, вие им порачавте на граѓаните дека, Владата нема намера да ги регулира цените на приватните олигарси, сопственици на болници, и тие и во иднина ќе плаќаат по 15 илјади евра за леч ење! Премиере, во ситуација кога над 60 илјади граѓани останаа без работа од kp изата, во ситуација кога 450 илјади луѓе живеат со две евра на ден, во ситуација кога две недели ви требаат да земете бp ис за тест од К овид, во ситуација кога нема дежурни аптеки во поли циски час – вие да зборувате, дека условите се исти, во приватните и во јавните болници е СPA МОТА! – Порача Апасиев, видео:

Related Articles