ВИДЕО: Апасиев вечерва pacпaли од пред Собрание – Ова е Мексиканско сценарио

 Breaking News

ВИДЕО: Апасиев вечерва pacпaли од пред Собрание – Ова е Мексиканско сценарио

ВИДЕО: Апасиев вечерва pacпaли од пред Собрание – Ова е Мексиканско сценарио
November 11
21:31 2021

Пратеникот и лидер на Левица, Димитар Апасиев вечерва имаше кратка изјава од пред Собранието, каде кажа дека оваа вл астa не паѓа ми лом и потребна е поли тичка радик ализација на опо зицијата – блок ади, прот ести, пар ализа. Ова е маф ија и со нивните методи се губи смислата на избо рите, видео во продолжение:

Related Articles