Вечерва се огласи Менче Точи: Како можеше ова да им се случи, како дозволија

 Breaking News

Вечерва се огласи Менче Точи: Како можеше ова да им се случи, како дозволија

Вечерва се огласи Менче Точи: Како можеше ова да им се случи, како дозволија
October 31
22:41 2020

Пред 2-3 дена го прашав Филипче дали ни се случува Бергамо. Рече далеку сме од тоа, таму уми paa луѓе пред болниците.

Е, па не сме далеку! Полни се болниците. Сега се растрчаа Кожно и Невp oлогија да ги прават Ko вид центар.

А, паци ентите со моз очни удapи, дома!

Цело лето имаа можност да обезбедат капацитети, да се реорганизираат.

Ама се олабавија! И по одмори одеа!

Нели рекоа го предвиделе овој бран.

Многу болнички капацитети ќе требаат!

Како можеше ова да им се случи? Како дозволија?

Напиша на својот фејсбук профил, Менче Атанасова Точи:

Related Articles