Вечерва Владата ја објави листата на фирми кои неисплатиле плата, а зеле државна помош

 Breaking News

Вечерва Владата ја објави листата на фирми кои неисплатиле плата, а зеле државна помош

Вечерва Владата ја објави листата на фирми кои неисплатиле плата, а зеле државна помош
July 30
21:12 2020

Ажурирана анализа на неисплатена државна помош за минимална плата од стана на работодавачите корисници на оваа помош (30.07.2020 / 20:20) Компании на кои им е исплатена државна помош за минимална плата, а тие не ги уплатиле средствата на своите вработени. Преземете ја ажурираната табелата во PDF или EXCEL формат ТУКА.

Related Articles