Велевски: Денес почна со работа новото – СОVIDКАРГО

 Breaking News

Велевски: Денес почна со работа новото – СОVIDКАРГО

Велевски: Денес почна со работа новото – СОVIDКАРГО
June 05
19:53 2020

Македонскиот Актер и Stand Up комичар, Бојан Велевски вчера на својата страница објави мошне хит статус кој го збогати и со фотографии. Тој напиша: Денес почна со работа новото – СОVID КАРГО! Достава на ТАЗЕ KOPOHА и до вашиот град! Нарачки – Kpизен штаб ДООЕЛ-СКОПЈЕ. Ви благодариме за довербата.

Related Articles