Веднаш се огласи Заев, награди по 10.000 евра за сите членови на македонската фудбалска репрезентација

 Breaking News

Веднаш се огласи Заев, награди по 10.000 евра за сите членови на македонската фудбалска репрезентација

Веднаш се огласи Заев, награди по 10.000 евра за сите членови на македонската фудбалска репрезентација
November 12
20:38 2020

Вечерва се огласи премиерот Зоран Заев преку фејсбук, каде напиша: Вечерва на седница на Владата донесовме одлука од буџетските резерви да ги наградиме сите членови на македонската фудбалска репрезентација со по 10.000 евра, за историскиот успех – пласман на Европско првенство.

Related Articles