Васко Ефтов: Кој повеќе се плаши од Филипче, Мицкоски или Заев?

 Breaking News

Васко Ефтов: Кој повеќе се плаши од Филипче, Мицкоски или Заев?

Васко Ефтов: Кој повеќе се плаши од Филипче, Мицкоски или Заев?
May 23
19:12 2020

Новинарот Васко Ефтов, преку неговата фејсбук страница напиша интересен статус, тој пишува: Уште пред два месеци ви реков дека немате ни игра ни играчи за Венко Филипче. Немате стратегија со која може да му парирате. Сега не знам кој повеќе се плаши од него: Мицкоски или Заев – пишува Васко Ефтов на неговата фејсбук страница:

Related Articles