Божиновски со порака до СДСМ: И ќе падните и ќе лежите

 Breaking News

Божиновски со порака до СДСМ: И ќе падните и ќе лежите

Божиновски со порака до СДСМ: И ќе падните и ќе лежите
July 05
23:04 2022

Други времиња, сега не ви е гајле за народот само за власт и да не одите в затв op. И ќе падните и ќе лежите! – Напиша Божидар Божиновски, на својот фејсбук профил, каде објави и скриншот од минатото, фото:

Related Articles