Апасиев до Филипче: Нас ли овие финти, бе министре?

 Breaking News

Апасиев до Филипче: Нас ли овие финти, бе министре?

Апасиев до Филипче: Нас ли овие финти, бе министре?
September 10
22:14 2021

Нас ли овие финти, бе министре? Оставка се ДАВА како еднострана изјава на неотповиклива волја! Оставка не се НУДИ на некој (во случајов премиерот т.е. Владата), па да оставаш шанса да не ти ја усвојат – како што, ваљда, сте се договориле за да и замачкате очи на разгне вената јавност. Оти, оставката од морални причини не зависи од ничија друга волја, освен од онаа на подносителот! Ама за тоа, треба да имаш етичка внатрешна вертикала и ДОБЛЕСТ која ти, за жал, не ја поседуваш. #ПиАрФинтици #DeOfficiis

Related Articles